RAČUNOVODSTVO PO MERI STRANKE.

V našem servisu se zavedamo, da morajo biti računovodske storitve popolnoma prilagojene stranki, zato ima vsaka naša stranka individualen pristop. Vaše poslovanje spremlja samostojni računovodja, ki v celoti poskrbi za vse obračune in obveznosti. Tak pristop vam omogoča sprotno spremljanje uspešnosti poslovanja, nam pa omogoča popoln pregled nad vašim poslovanjem. Vaš računovodja do potankosti pozna »karatker« vašega podjetja, zato vam lahko pomaga pri poslovnih odločitvah, pri optimiziranju vašega poslovanja, pri davkih, pri kadrovanju. Svoje delo opravljamo profesionalno, strokovno in ažurno. Zaradi nenehnega spreminjanja zakonodaje se sproti izobražujemo in skrbimo, da so naše storitve opravljene skladno z zakoni in v skladu z Slovenskimi računovodskimi standardi.

RAČUNOVODSKE STORITVE.

Nudimo celovite računovodske storitve za srednje, majhne in mikro družbe (d.o.o., d.n.o., k.d.),samostojne podjetnike (s.p.), zasebnike (zdravnike, odvetnike, notarje), društva in zasebne zavode.
Računovodske storitve vam nudimo v celoti ali le določen segment, glede na vaše potrebe ( obračun DDV, obračun plač, izdelava računovodskih izkazov, idr.). Pomagamo vam lahko pri organizaciji in vodenju poslovne administracije za vašo dejavnost.

Za vas lahko opravimo naslednje računovodske storitve:

Preberi več…

DAVČNO SVETOVANJE.

Davčna optimizacija je eden najbolj pomembnih dejavnikov pri poslovanju. Dober podjetnik bo že v naprej predvidel davčne posledice poslovanja in poslovnih odločitev.

Preberi več…

POSLOVNO in PODJETNIŠKO SVETOVANJE.

Imate poslovno idejo, pa ne veste, kako bi jo realizirali?
Imate željo po lastni poslovni poti, pa ne poznate razlik med pravnimi subjekti?
Odpreti podjetje ali biti samostojni podjetnik?

Preberi več…
ZAHTEVAJTE PONUDBO

PRAVNO SVETOVANJE.

Za podjetja nudimo pravno svetovanje in pomoč na področju: delovnega prava in obligacijskega prava ter stvarnega prva. Za fizične osebe nudimo pravno svetovanje in pomoč na področju: dednega prava, stvarnega prava ter pri osebnem stečaju.

Preberi več…

SPECTRUM NOVI
Računovodstvo, ki mu lahko zaupate.

ZAHTEVAJTE PONUDBO